WAT IS ER OOIT GEBEURD MET MUZIEKDUO PETE PHILLY & PERQUISITE?

WAT IS ER OOIT GEBEURD MET MUZIEKDUO PETE PHILLY & PERQUISITE?

Bandje, besta je nog?  
Dit keer is de vraag: wat is er ooit gebeurd met muziekduo Pete Philly & Perquisite? Hun track ‘Mystery Repeats’ is onlosmakelijk verbonden met de reclame van een bouwmarkt.
Maar kunnen we ook nog op andere karweitjes rekenen van de mannen?

Weet je wie super tof is?

Het Nederlands hiphopduo bestaand uit rapper Pete Philly en producer Perquisite bracht in 2003 hun conceptalbum Mindstate uit, met laaiend enthousiaste kritieken.
De totstandkoming van deze samenwerking moet er volgens Pete hilarisch uit hebben gezien. Pete Philly was al goed op weg als solo-artiest en had een meeting met Perquisite voor een gezamenlijk project. “Ik kwam ook binnen met zoiets van: weet je wie super tof is? Ikke. Perquisite en zijn partner keken naar mij met zoiets van: deze gast vindt zichzelf echt veels te cool.” Gelukkig is de samenwerking wel alsnog tot stand gekomen.

Bandje besta je nog?

Pete Philly & Perquisite kwam eerst met een EP, die ze uitbouwden tot een volwaardig album en met succes.
Hun tweede album ‘Mystery Repeats’ heeft een track die iedereen wel herkend van de Karwei reclame. “Het is één van de langste syncs in Nederlandse historie, zoals ik het heb begrepen.”
Wellicht kunnen de mannen opnieuw geschiedenis schrijven, want Pete Philly & Perquisite is herenigd! Volgende week komt de eerste single sinds 15 jaar uit &; ze houden een reünie concert in AFAS Live op 17 november.

Bron: www.npo3fm.nl

Translate Tjonger Radio!!