Luister hier naar het nieuwe nummer van The Rolling Stones

Luister hier naar het nieuwe nummer van The Rolling Stones

The Rolling Stones hebben hun single Angry uitgebracht!
Het nummer komt te staan op hun nieuwe album Hackney Diamonds dat op 20 oktober verschijnt.

Hackney Diamonds is het eerste studioalbum van de band sinds A Bigger Bang uit 2005.
Tijdens een YouTube-livestream met Tonight Show-presentator Jimmy Fallon hebben de mannen hun nieuwe single Angry gepresenteerd. “We wilden eerst boosheid in alle nummers laten voorkomen, maar daar zijn we toch van teruggekomen”, grapt Mick Jagger tijdens het interview met Fallon. “We hadden dit album echt niet uitgebracht als we er niet achter stonden”, pleit Jagger. “We hopen dat de luisteraar er ook zo over denkt en er van kan genieten.”

Twee nummers met Charlie Watts

De Britse band heeft uit een flinke selectie van nummers gekozen. “We hadden in december van vorig jaar een verzameling gemaakt van 23 nummers.
Dit hebben we naar 12 kunnen brengen en in januari van dit jaar zijn we begonnen met de opnames”, legt Jagger uit. Tijdens het gesprek met Jimmy Fallon hebben ze het ook over de twee jaar geleden overleden Charlie Watts.
“Het was gek om zonder Charlie te werken, hij was altijd onze nummer vier.” Toch kun je Watts nog horen op Hackney Diamonds. Er worden namelijk twee nummers gebruikt die al in 2019 opgenomen zijn met Watts en de andere nummers zijn door Steve Jordan opgenomen. “Charlie koos hem als vervanger.”

Bekijk hier de nieuwe muziekvideo van The Rolling Stones’ Angry op YouTube:

Bron: nporadio2.nl

Translate Tjonger Radio!!