Overleden Chester Bennington te horen op nieuw nummer Linkin Park

Overleden Chester Bennington te horen op nieuw nummer Linkin Park

Vandaag komt Linkin Park met nieuwe muziek. Het is al een tijdje geleden dat we iets hebben gehoord van de band.
Zes jaar geleden verloor de band op tragische wijze hun frontman Chester Bennington.
De leadzanger, ook één van de oprichters van de band, worstelde al jaren met depressie en eindigde in 2017 zijn eigen leven.

Op social media kondigde de band een nieuw nummer aan. Het gaat om een nooit eerder uitgebracht nummer uit de oude archieven van het album Meteora, genaamd ‘Lost’.
Chester Bennington is gewoon te horen op het nummer. Iets wat fans zullen waarderen, want Linkin Park zou Linkin Park niet zijn zonder Chester.

Nieuwe muziek van Linkin Park
Op social media schrijft de band het volgende: “Lost’, een nieuw, nooit eerder gehoord nummer uit de Meteora-archieven, komt uit op vrijdag 10 februari.’
Linkin Park wil met het nieuwe/oude nummer de twintigste verjaardag vieren van hun tweede studioalbum Meteora.

Andere bekende nummers van het album zijn onder andere ‘Numb’, ‘Somewhere I Belong’, ‘Breaking The Habit’ en ‘Faint’. Het is niet zeker of we ooit nog een volledig nieuw album kunnen verwachten van de band.

‘Het enige Linkin Park-nieuws dat ik voor je heb, is dat … Ja, we praten om de paar weken.
Ik praat met de jongens, of een paar van de jongens’, zei bandlid Mike Shinoda afgelopen jaar tijdens een Twitch-stream.
‘Er zijn geen tours, er is geen nieuwe muziek, er komen geen albums aan. Houd er dus rekening me dat dat niet gebeurt’, vervolgde hij.

‘Ik zeg dat, want elke keer dat de band iets zegt of doet, probeert iedereen de hype-trein op gang te brengen, en we hebben zoiets van: Nee, nee, nee, nee. Begin niet aan de hype-trein. Je gaat jezelf teleurstellen. Doe dat niet.’

Het nieuwe nummer ‘Lost’ is in ieder geval weer iets, maar raak dus niet meteen té opgewonden, is ook de boodschap die Shinoda wil meegeven.

Bron: https://jfk.men

Translate Tjonger Radio!!