Joost Klein vertegenwoordigt Nederland op het Eurovisie Songfestival 2024

Joost Klein vertegenwoordigt Nederland op het Eurovisie Songfestival 2024

De artiest die bekend staat om zijn energieke optredens, waarbij hij met zijn aanstekelijke beats en creatieve woordspelingen een groeiend nationaal en internationaal publiek weet te betoveren, is uitgekozen uit ruim 600 inzendingen.

De Europese hitpotentie van het ingezonden nummer heeft de selectiecommissie doen besluiten Joost namens Nederland af te vaardigen.

Twan van de Nieuwenhuijzen, voorzitter van de selectiecommissie: “De keuze van de selectiecommissie is na een zorgvuldig en gefaseerd proces uiteindelijk gevallen op Joost Klein.
Er waren veel inzendingen uit allerlei genres, maar zijn inzending heeft naar ons inzicht de grootste hitpotentie.”

“Je hoort in de song zijn bekende combinatie van feest en nostalgie. Daarbij denken wij dat Joost met zijn creativiteit een geweldige act gaat neerzetten en Nederland en Europa positief verrast.
We kijken enorm uit naar de samenwerking.” Twan van de Nieuwenhuijzen, voorzitter van de selectiecommissie.

Joost Klein: “Deelnemen aan het Songfestival is een droom die uitkomt. Vroeger keek ik samen met mijn ouders, aan de buis gekluisterd, elk jaar opnieuw.
Het is een eer dat ik Nederland mag vertegenwoordigen, en ik zal er alles aan doen het beste resultaat te behalen. Joost Klein, Droom Groot!”

Bron: www.avrotros.nl

Translate Tjonger Radio!!