Rihanna lanceert nieuwe Savage x Fenty-collectie speciaal voor Super Bowl

Rihanna lanceert nieuwe Savage x Fenty-collectie speciaal voor Super Bowl

Rihanna is klaar voor de halftime tijdens de 2023 Super Bowl LVII, die op 12 februari wordt gehouden in Glendale, Arizona.
Elk jaar is de Super Bowl een van de meest bekeken televisie-evenementen ter wereld en wordt er net zo hard uitgekeken naar het halftime-optreden.
Safe to say dus dat Rihanna zich momenteel volop aan het voorbereiden is. En wat is een betere manier om haar aanstaande halftime-show te teasen met een nieuwe Super Bowl-geïnspireerde Savage x Fenty-collectie?

Nieuwe Savage x Fenty-collectie

Maandag bracht Rihanna’s lingerielijn Savage x Fenty een limited-edition collectie uit met op voetbal geïnspireerde stijlen en een knipoog naar haar komende Super Bowl optreden. (Riri staat zelf model voor de nieuwe collectie in de campagnebeelden).
De Game Day-lijn bestaat uit een assortiment van zeventien sportieve stijlen waaronder varsity shirts, hoodies, sweatpants, boxers, tubetops en bandana’s.

Met name de bruine LVII cropped jersey is geïnspireerd op de kleur van een voetbal. Zoals altijd het geval bij Savage x Fenty zijn de stukken verkrijgbaar in xxs tot 4x.

Game Day pop-up winkel

Naast de lancering van de nieuwe collectie voorafgaand aan de Super Bowl, lanceert Savage x Fenty ook een speciale driedaagse Game Day pop-up store in Los Angeles van 27 tot 29 januari.
Hier kun je de nieuwe lijn shoppen en meedoen aan foto’s en giveaways in Super Bowl-stijl. Vraag is echter: draagt Rihanna sommige van deze stukken daadwerkelijk tijdens haar Super Bowl-optreden?
Of kijkt ze naar haar ontwerpersvrienden voor een speciale op maat gemaakte outfit? De tijd zal het leren.

Bron: AD.nl

Translate Tjonger Radio!!